Tartósság, anyaghasználat

 

Az Ikamper tetősátrak 300 g/m2 anyagsűrűségű polipamut vászonból készül, amely lélegző, így megakadályozva a párásodást, ugyanakkor nagyon jól szigetel, így egy forró napon nem lesz túlságosan melege, a hideg napokon pedig nem fog fázni.

Súlyosabb, mint a tipikus poliészter sátoranyag, valamint páratlan vízlepergető hatással rendelkezik, igy esős vagy szeles időben is kényelmes, csendes élményt nyújt.

Ez az anyag tartósabb, mint a poliészter (nincs szükség a varrások ragasztására!) és sokkal ellenállóbb a káros UV sugarakkal szemben. 

 

Az égésgátlók értelmezése

 

A polipamut vászonból készült sátor két féle lehet: az egyik égésgátló anyaggal van kezelve, a másik pedig nem.

Az égésgátlókat (FR) több típusú anyag esetén is használják (gyermekek pizsamája, bútorok, függönyök, sátrak) annak érdekében, hogy megelőzzék vagy lassítsák a tűz terjedését. Az égésgátlók használata igen gyakori a sátoranyagok esetén annak érdekében, hogy eleget tegyenek a tűzvédelemre vonatkozó szabályozások követelményeinek.  Az iKamper Poly 210D anyagai (sátor, árnyékoló, oldalsátor) és az FR polipamut vászonból készült sátrak égésgátló anyagokkal vannak kezelve, és eleget tesznek az ipari tűzvédelemre vonatkozó szabványoknak.

 

 A páratlan vízlepergető képesség

 

Skycamp a szélben

 

Skycamp és a Jeep Wrangler

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre