GYIK

iKamper SKYCAMP - Az 1 perc alatt felállítható sátor

Magyarországon közvetlenül megvásárolhatja a weboldalunkon, majd kiszállítjuk a Skycamp-et egyenesen az Ön otthonához. 
Még több információért kérjük, tekintse meg a szállítási információkat tartalmazó oldalt.

Mivel univerzális felszerelési, rögzítő rendszerrel rendelkeznek, az iKamper tetősátrak a piacon létező legtöbb járműre felszerelhetőek. 
Ezeket a tetősátrakat úgy tervezték, hogy két normál keresztrúdra lehessen rögzíteni őket (nem közvetlenül az autó tetejére), mint amilyenek a Thule, Yakima által gyártottak, vagy bármely egyéb, a pótalkatrészpiacon megtalálható keresztrúd (ugyanazokról a rudakról van szó, amelyekhez a biciklijét vagy a kajakját is rögzítené). 
A keresztrudak (dinamikus) súlykapacitása 75 kg kell legyen, és legalább 76 cm távolságra kell elhelyezkedjenek egymástól. 
Kérjük, ellenőrizze le a méreteket és a Skycamp felszerelésére vonatkozó utasításokat. 
Kérjük, vegye figyelembe a Skycamp súlyát (kb. 70 kg), amikor tetősínt választ.

70 kg körül. Maga a Skycamp akár 408 kg terhelést is megbír, a létra pedig akár 150 kg-ot. 
A maximum súlykorlát többnyire megegyezik az Ön tetősíneire/keresztrúdjaira vonatkozó súlykorláttal.

A legtöbb keresztrúd és tetősín esetén a dinamikus súlyhatárt adják meg, amely azt a súlyt jelenti, amelyet vezetés közben elbírnak. Ez azt jelenti, hogy ha az Ön keresztrúdjainak a dinamikus súlyhatára 75 kg, amikor vezet, nem tehet ennél súlyosabb dolgot a rudakra. 
Mivel vezetés közben más erők is hatnak (szél, fékezés, ütközések stb.), a statikus (parkoló helyzetben lévő) terhelés tulajdonképpen sokkal magasabb, mint a dinamikus terhelés, akár tízszerese is lehet.

A Skycamp egy méretben kapható, amely a legtöbb autó tetősíneivel kompatibilis. 

Nagyon könnyen! Csupán egy csavarkulcs segítségével bármikor felszerelhető vagy leszerelhető. A Skycamp súlya csak 70 kg körüli, ami hihetetlenül kevés, figyelembe véve a méretét nyitott állapotban. 
2-3 ember szükséges a fel- és leszereléséhez. 
Amikor első alkalommal szereli fel a sátrat a járművére, alig 30 percre lesz szüksége, miután már belejött, a művelet csupán 10 percet vesz igénybe.

Iratkozzon fel hírlevelünkre